Connect with us

Evenimente

Primul restaurant din Botoșani care a amenajat un spațiu de joacă pentru copii GALERIE FOTO

Published

on

Restaurantul Uncle Vic de pe Pietonalul Unirii din municipiul Botoșani și-a dublat capacitatea și a amenjat un spațiu de joacă pentru copii. Este primul restaurant din Botoșani care deține un spațiu de joacă și singurul restaurant din Botoșani care este deschis non stop.
De curând, restaurantul Uncle Vic și-a mărit capacitatea, și-a modernizat bucătăria și a fost amenajat un spațiu de joacă pentru copii. Remus Dăscălescu, patronul restaurantului, spune că în momentul de față capaciatea este de 130 de locuri. El a decis să amenajeze și un spațiu de joacă deoarece veneau familii cu copii iar cei mici se plictiseau foarte repede.

„Era necesar. Avem multe petreceri la care vin copii iar ei nu au răbdare să stea ca un adult. Am zis să facem un loc de joacă pentru copii iar părinții să poată sta liniștiți. Cei mici vor trebui supravegheați dar am vrut să fie un spațiu al lor în care să se poată juca. Restaurantul UncleVic a ajuns acum la aproximativ 130 de locuri. Sperăm ca vara viitoare să putem amenaja și terasa. Depinde de primărie. Într-un sezon plăteam câteva sute de milioane de lei vechi pentru terasă. Am discutat cu cei de la primărie și sperăm să fie ok”, ne-a spus Remus Dăscălescu.

După incidentul de luna trecută, patronul Restaurantului UncleVic a decis să ia măsuri suplimentare pentru siguranța clienților și personalului. Fiind un restaurant deschis non-stop, pe timpul nopții există agenți de pază care sunt pregătiți să intervină dacă vreun client încearcă să provoace un scandal.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad