Connect with us

Sport

Poli Iași – FC Botoșani. Costel Enache nu se teme de arbitraj

Published

on

Partida dintre Poli Iași și FC Botoșani se anunță una cu o miză uriașă deoarece ambele echipe încă mai speră la play-off. În plus, este și un meci al orgoliilor iar fiecare vrea să arate că este cel mai bun în zona Moldovei.
În turul campionatului, atât Costel Enache cât și Flavius Stoican au fost trimiși în tribune de arbitru, aceștia fiind ulterior suspendați. Tehnicianul botoșănean nu se teme de arbitraj înaintea meciului de luni și spune:

„Sunt momente în care deciziile sunt controversate dar rămân controversate și după ce revezi faza de cinci-șase-șapte ori. Atunci, o eventuală nemulțumire nu știu dacă e logică. Rigiditatea e prea dură la unii arbitri. Mi se pare că au o tagmă aparte și că majoritatea dintre ei sunt reticenți la comunicare. În rest, nu am ce să reproșez arbitrilor”.

Dacă ieșenii au cerut să fie delegat un arbitru cu experiență, Costel Enache nu are preferințe. „Nu sunt lucruri pe care să le pot gestiona și îmi văd de pregătirea jocului și mai puțin de atenția spre arbitraj”, a afirmat antrenorul botoșănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad