Connect with us

Administratie

Deputatul Cristian Achiței: „Acest om își bate joc permanent de județul Botoșani. Îi cer din nou demisia”

Published

on

Parlamentarul Cristian Achiței îi cere din nou demisia lui Ovidiu Laicu, directorul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Iași, deoarece nu a fost în stare să deszăpezească drumurile naționale din județul Botoșani. În cursul zilei de ieri, pe drumurile naționale din județul Botoșani s-au produs foarte multe accidente rutiere, unele dintre acestea fiind grave.




Reprezentanții DRDP Botoșani au anunțat că ei și-au făcut treaba, că vina aparține exclusiv șoferilor și nu celor care încasează bani pentru deszăpezirea drumurilor naționale din județul Botoșani. Acest lucru l-a enervat pe deputatul Cristian Achiței care susține că Laicu își bate joc din județul Botoșani.

Cristian Achitei, deputat PNL

„A nins oleacă la Botoșani și s-a creat un haos total. Acest director de la DRDP Iași dă un comunicat prin care ni se spune că pe raza județului Botoșani e cea mai mare cădere de zăpadă, unul dintre cele mai afectate județe. Ne spune că trei autoturisme s-au ciocnit din cauza neadaptării vitezei, cazul de la Brăești. La Dorohoi, Zăicești, Talpa, neadaptarea vitezei. Noi suntem vinovați. Domnul Laicu spune că toți cetățenii din județul Botoșani sunt vinovați. El nu are nicio problemă că utilajele lui nu au acționat din timp și nu curăță drumurile ca lumea iarna. Este o bătaie de joc față de botoșăneni. Îi cer din nou demisia. Este incredibil. Acest om își bate joc permanent de județul Botoșani. Ce mă interesează că a avut el 30 și ceva de utilaje. Trebuiau 120 de utilaje. Cod Galben era doar la Botoșani, Suceava și Neamț. El administrează opt județe. Trebuia să aducă utilaje din alte județe. Nu botoșănenii sunt de vină că a venit iarna și el nu are drumurile curățate”, a reacționat deputatul Cristian Achiței care susține că nu este prima dată când Laicu își bate joc de județul Botoșani.

Ovidiu Laicu, director DRDP Iasi

„A făcut tot drumul de la Sculeni până la Bădărăi, la limita cu județul Botoșani. E covor nou. Când a ajuns la limita cu județul Botoșani s-a oprit. De parcă în județul Botoșani avem râie”, a mai afirmat Achiței.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad