Connect with us

Administratie

Flutur: Indiferent ce ar fi, vom pune în funcțiune Cornișa. Găsim o soluție și pentru Teatrul Mihai Eminescu

Published

on

Prezent în emisiunea Dosarul Zilei de la TeleM, primarul Cătălin Flutur a afirmat că se încearcă în continuare blocare proiectului Cornișa de către instituții ale statului conduse de membri PSD dar cu toate acestea, parcul de agrement va fi pus în funcțiune.
Edilul nu a anunțat când se va deschide Parcul de agrement Cornișa, un proiect care trebuia să fie funcțional de câțiva ani. Tot în emisiunea Dosarul Zilei, Cătălin Flutur a făcut referire și la Teatrul Mihai Eminescu, un proiect compromis de fostul primar Ovidiu Portariuc.

„Nu cred că au fost niciodată atâtea piedici la un proiect cum e la proiectul Cornișa. Se pun piedici de fiecare instituție abilitată și care are o conducere PSD. Se mai găsește câte ceva ca să nu se facă. Indiferent ce ar fi, noi vom pune în funcțiune Cornișa. Mai sunt și niște oameni deștepți prin Uniunea Europeană și găsim o soluție pe care nu ați visat-o niciodată domnilor de la PSD, pentru Teatrul Mihai Eminescu. Nu o spun pentru că sunteți în stare să mergeți și să blocați”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad