Connect with us

Politica

PES activists România se pregătește de alegerile europarlamentare

Published

on

Coordonatorii județeni din toată țara ai PES activists România, structură a Partidului Social Democrat responsabilă de afacerile europene, s-au reunit la Brașov, în cadrul Adunării Generale, pentru a discuta despre agenda organizației în anul 2018.

“Partidul Social Democrat este singurul partid din România care are o structură responsabilă de componentă europeană. Cei peste 10.000 de membri ai PES activists România și-au fixat două obiective centrale în perioada următoare: informarea cetățenilor despre Președinția României la Consiliului Uniunii Europene și sprijinirea partidului în perspectiva alegerilor europene. Stânga românească este astăzi puternic reprezentată în familia politică europeană și ne dorim ca rolul nostru să fie și mai important pe viitor” a declarat Victor Negrescu, președintele-coordonator al PES activists România.
Discuțiile, la care au asistat reprezentanți din Guvernul României, Parlamentul European și ai organizației PSD Brașov, s-au concentrat pe acțiunile pe care structura le pregătește în vederea creșterii informării în rândul populației cu privire la activitatea social democraților europeni și pe efortul organizatoric în perspectiva alegerilor europarlamentare.

“Organizația PES activists Botoșani a împărtășit mereu modalitățile inovative prin care PES activists România și-a expus ideile de stânga. În perioada următoare, împreună cu colegii mei din structura europeană a social democraților botoșăneni, vom organiza numeroase acțiuni prin care vom promova activitatea Partidului Social Democrat în plan european și vom susține obiectivele propuse de către PES activists România.” a declarat Cătălin Boris Precul, președintele – coordonator al PES activists Botoșani.

Din partea organizației PES activists Botoșani, la acțiunea de la Brașov au participat Cătălin – Boris Precul, președinte – coordonator al organizației, Dana Lăzăruc – vicepreședinte regional PES activists România, și Bogdan Strungariu, vicepreședinte PES activists Botoșani.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad