Connect with us

Sport

Leo Grozavu va fi noul antrenor al ACS Poli Timișoara

Published

on

În această dimineață a avut loc o ședință a Consiliului Director al ACS Poli Timișoara care a luat act de demisia lui Ionuț Popa. Noul antrenor va fi Leo Grozavu.
Meciul pierdut în fața celor de la Sepsi, scor 0-1, pare să îi fi pecetluit soarta lui Ionuț Popa. Tehnicianul a avut o ieșire nervoasă finalul partidei.

“Am fost sunat de cei de la Timișoara, sunt în contact cu ei, dar le-am spus că în acest moment echipa are un antrenor, iar eu nu vreau să mă bag peste el. Sunt deschis să accept orice colaborare, dar le-am spus că voi face asta doar când echipa va rămâne fără antrenor”, a declarat Leo Grozavu pentru GSP.ro.

“Domnul Popa ne-a anunțat că nu vrea să mai rămână la echipă, am decis că vom purta o discuție lămuritoare zilele acestea. Din punctul meu de vedere, Ionuț Popa e un antrenor care merită să rămână, a avut rezultate pentru Timișoara, dar e doar decizia dânsului dacă vrea să rămână sau nu. Eu nu pot confirma că am avut o discuție cu alt antrenor”, a spus Radu Birlică, președintele formației de pe Bega, pentru GSP.ro.

Sursa: GSP.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad