Connect with us

Sport

FC Botoșani – Juventus București 0-0. ADIO PLAY-OFF – GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoșani s-a făcut de râs în primul meci oficial din 2018, remizând pe teren propriu cu Juventus București, o echipă care a făcut 9 puncte în 22 de etape. În urma acestui semieșec, FC Botoșani își compromite în mare măsură șansele de a ajunge în play-off. Când nu învingi o echipă care a marcat doar 12 goluri și a primit 44, nu poți emite pretenții la play-off.
După o pauză de aproape două luni, Liga I s-a reluat în această săptămână. La primul meci oficial din 2018, FC Botoșani primește vizita formației Juventus București, lanterna roșie a Ligii I. Aflată în lupta pentru play-off, echipa lui Costel Enache nu are decât varianta victoriei în meciul cu Juventus București.

FC Botoșani începe în atac și în minutul 2 are prima șansă de a marca. Dumitraș centrează de pe  dreapta, Golubovici reia cu capul dar Drăghia prinde fără mari probleme. Cinci minute mai târziu, Oaidă preia pe piept și șutează de la 30 de metri dar mingea trece pe lândă poarta bucureștenilor. Dominarea botoșănenilor continuă, Dumitraș șutează din marginea careului dar mingea trece puțin pe lânga bară. În minutul 15, Rodriguez ratează incredibil din trei metri iar Costel Enache este din ce în ce mai nervos pe marginea terenului.

Oapeții au prima șansă de gol în minutul 18,  Cristian Ciobanu șutează din interiorul careului dar Cobrea prinde în doi timpi. Două minute mai târziu, Golofca șutează la colțul lung dar nu prinde cadrul porții. Oaidă își încearcă din nou șutul de la 20 de metri dar și de această dată trimite peste poartă. Finalul primei reprize a aparținut tot gazdelor dar Oaidă, Achim și Golofca nu au reușit să-l învingă pe Drăghia după 45 de minute scorul este 0-0.

Repriza secundă începe cu FC Botoșani în atac, Rodriguez șutează de la 20 de metri dar scorul rămâne 0-0. În minutul 51, Enache îșl schimbă în sfârșit pe Rodriguez, cel mai slab jucător de pe teren. În locul argentinianului intră Moruțan și după numai două minute are șansa de a marca.

În minutul 60, Oaidă are încă o șansă de a marca dar Drăghia se întinde și respinge în corner. Golofca șutează de la 20 de metri dar Drăghia respinge din nou  corner.

În minuitul 80, Cristian Ciobanu a avut o șansă uriașă de a marca dar ratează din trei metri. Pe final, FC Botoșani nu a mai contat iar partida s-a încheiat cu scorul de 0-0.

FC Botosani: Cobrea – Dumitraș, Miron, Burcă, Mușat – Achim, Oaidă – Roman, Rodriguez (51 Moruțan), Golofca (76 Chitoșcă) – Golubovic (59 Axente)

  • Rezerve: Pap, Plămadă, Ungurușan, Cucu, Moruțan, Chitoșcă, Axente

Juventus: Drăghia – Dima, Walace, Leca, Fl. Ștefan – C. petre, Simion, Koffi – Drăghici (59 Niocoară), Elek (76 Constantinescu), Ciobanu

  • Rezerve: Stoian, Carabela, Ene, Nicoară, Constantinescu, B. Robert. Sălcianu

Arbitri: Ionuț Coza (Ilfov) – Vasile Marinescu (București), Bogdan Gheorghe (București)

Observatori: Sorin Boca (Iași), Cătălin Popa (Vaslui)

REZULTATE etapa XXIII

  • Sepsi – Poli Timișoara 1-0
  • Viitorul – Astra 1-1
  • Voluntari – Poli Iași 0-4
  • Gaz Metan – FC SB 1-2
  • FC Botosani – Juventus
  • Dinamo – CSU Craiova (astăzi 20.45)
  • CFR Cluj – Chiajna (mâine 20.45)
Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad