Connect with us

Sport

FC Botoșani – Juventus 0-0. Costel Enache: „Nu avem voie să ne pierdem încrederea și speranța”

Published

on

FC Botoșani nu a fost în stare să învingă echipa aflată pe ultimul loc dar antrenorul Costel Enache este optimist în ceea ce privește play-off-ul. El consideră că echipa sa își poate îndeplini obiectivul chiar dacă nu a putut învinge o echipă care a pierdut 15 partide și a încasat 44 de goluri în 23 de meciuri.
„Am simțit și era greu să facem o evaluare reală. După o pauză e destul de greu să simți potențialul echipei. Am început jocul așa cum ne-am propus, ne-am creat ocazii dar nu am fost lucizi la finalizare. În partea a doua ne-am pierdut încrederea, luciditatea, am abandonat construcția. A fost un moment în care ne-am asumat riscuri prea mari și am jucat pe contre”, a spus Costel Enache.

„Nu am văzut încă în România echipă care să fie extraordinar de constantă. Poate și noi am avut astăzi un moment de lipsă de inspirație. Nu avem voie să ne pierdem încrederea și speranța. Suntem încă într-o poziție în care obiectivul este realizabil. Steaua ar putea câștiga campionatul? Au jucat chinuit cu Juventus la începutul campionatului, Juventus a ratat în minutul 94 un 11 metri. Chiar dacă meciul nu a fost unul reușit, nu avem voie să dezarmăm. Ar trebui toți să sperăm și credem”, a adăugat antrenorul principal al FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad