Connect with us

Evenimente

Șase bărbați reținuți în urma descinderilor de ieri

Published

on

La data de 01.02.2018, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au efectuat 11 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Botoşani şi una în judeţul Satu Mare, la persoane bănuite de comiterea de infracţiuni de furt.
În urma activităţilor desfăşurate poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani faţă de 6 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 23 şi 49 de ani, urmând ca astăzi aceştia să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

De asemenea, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor  mai multe bunuri şi sume de bani, susceptibile a proveni din comiterea de furturi din locuinţe de pe raza municipiului Botoşani (aparatură electronică, laptopuri, telefoane mobile, scule electrice şi înscrisuri).

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat, tentativă la furt calificat şi tăinuire, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, o parte din prejudiciu fiind recuperat.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad