Connect with us

Administratie

RĂZBOI între directorul general și directorul adjunct al Urban Serv Botoșani

Published

on

Situație fără precedent la societatea Urban Serv! Între cei doi directori ai societății de salubritate a pornit un adevărat război, iar la mijloc sunt prinși angajații care trăiesc în teroare, cel puțin asta afirmă directorul executiv.
În urmă cu o săptămână, directorul adjunct, Cezar Nicuță a adus acuzații extrem de grave la adresa superiorului său și a cerut demiterea acestuia. Astăzi, cu documente, Drelciuc a încercat să desființeze toate acuzele și să sublinieze că de fapt, Nicuță își dorește să ajungă la cârma societății prin jocuri murdare.

Cezar Nicuță a ajuns director adjunct la Urban Serv în toamna anului trecut. La scurt timp după ce a ocupat această funcție prin votul membrilor Consiliului de Administrație, inclusiv votul său, fiind membru în CA, au început și problemele.

Adjunctul a scormonit în documentele societății și a scos la lumină faptul că în anii trecuți, la Urban Serv s-ar fi făcut anumite achiziții la suprapreț, s-ar fi acordat ilegal sporuri salariale unor angajați cu girul directorului executiv, motiv pentru care a cerut demiterea lui Drelciuc în Consiliul de Administrație. Ba mai mult, același director adjunct a depus și o plângere la DNA pentru ca organele de cercetare să intre pe fir.

Citește mai mult pe: SOMAXTV.com

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad