Connect with us

Sport

FC Botoșani – Juventus. M. Roman: „Cu o victorie duminică, vom avea șanse și mai mari la play-off”

Published

on

Pentru a spera în continuare la un loc în play-off, FC Botoșani trebuie să învingă duminică pe Juventus București, ultima clasată în Liga1. Roman&Co sunt favoriți în fața bucureștenilor și după etapa de din week-endu-ul viitor își pot mări șansele la play-off.
„Având în vedere că jucăm acasă și că suntem echipa mai bună, avem prima șansă. Trebuie să luptăm pe teren, să fim concentrați și cu siguranță o să avem câștig de cauză. Ei au schimbat mulți jucători, a venit un antrenor nou și cred că vom avea un meci dificil. Important este să câștigăm duminică. Cu o victorie duminică, vom avea șanse și mai mari la play-off”, a spus Mihai Roman.

Portarul Alberto Cobrea consideră că FC Botoșani are un lot mai valoros în momentul de față și este optimist că echipa se va califica în play-off. El recunoaște că există presiune pe acest final de retur dar mizează pe faptul că sunt mai mulți jucători cu experiență care vor gestiona bine momentul.

„Ne-am pregătit foarte bine. A fost o perioadă puțin cam încărcată dar e normal. Suntem mai puternici decât anul trecut, au venit jucători în care am foarte mare încredere. Nu cred că trebuie să ne uităm la adversar. De fiecare dată când am intrat cu atitudine pozitivă și am fost agresivi, am pus probleme oricărui adversar. Important este să fim concentrați la ce avem noi de făcut. Ei vor veni determinați, vor să arate că pot rămâne în Liga I. Se simte presiunea, toată lumea vorbește… cred că suntem destul de maturi și putem gestiona”, a afirmat Alberto Cobrea.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad