Connect with us

Sport

Costel Enache e îngrijorat înaintea bătăliei pentru play-off: „Nu îi simt așa cum aș fi vrut”

Published

on

Antrenorul Costel Enache este îngrijorat după stagiul de pregătire din Turcia. FC Botoșani a jucat patru meciuri amicale, a pierdut trei și a înregistrat un rezultat de egalitate.
Tehnicianul botoșănean nu este foarte mulțumit de cum a arătat echipa în meciurile amicale din Turcia dar are încredere că elevii săi vor fi mult mai motivați în meciurile oficiale.

„Nu îi simt așa cum aș fi vrut. Mi-aș fi dorit mai multă concentrare, mai mare responsabilitate dar trebuie să-i înțeleg, poate suntem într-un moment în care cu toții trăim mai intens. Rămâne să mă bazez pe jucătorii mei, de câte ori a fost nevoie, au dat dovadă că sunt acei oameni care își doresc foarte mult și știu ce au de făcut”, a declarat Costel Enache.

În această iarnă, FC Botoșani a adus cinci jucători care ar trebui să aducă un plus de valoare echipei. Este vorba de Mircea Axente, Bojan Golubovic, Vlad Achim, Cătălin Golofca și Florin Acsinte. Aceștia nu au impresionat în cantonamentul din Turcia și rămâne de văzut care dintre ei vor fi titulari în meciul cu Juventus.

„Nu e chiar simplu ca în trei săptămâni să integrezi niște jucători. Nici măcar uman nu poți să faci. Nu am avut la dispoziție foarte mult timp. Nici vremea nu a fost una favorabilă din momentul în care am revenit în țară. Cred că prima perioadă este decisivă din punct de vedere al angajamentului, atitudinii, determinării. Aștept mai mult și de la Cătălin Golofca. Lucrurile de genul ăsta nu îți dau un confort mental, te afectează. Îmi doresc ca el să treacă repede peste momentele dificile prin care a trecut, să-și găsească o nouă motivație și să vină cât mai rapid în sprijinul echipei”, a mai precizat tehnicianul.

Chiar dacă jocul echipei nu este așa cum și-ar dori Costel Enache, tehnicianul spune că are un lot mai valoros ca în prima parte a campionatului.

„Nu suntem mai jos. Eu consider că ne-am întărit față de ce am avut în tur. Am adus jucători care se mulează mai bine pe modelul de joc”, susține Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad