Connect with us

Sport

Bătălia pentru PLAY-OFF. Costel Enache: „Iașiul trebuie luat în calcul”

Published

on

Cinci echipe se vor lupta pentru trei locuri care asigură prezența în play-off. Înaintea ultimelor patru meciuri din retur, Astra, FC Botoșani și Viitorul sunt pe locuri de play-off dar Dinamo și Poli Iași încă speră.
Costel Enache, antrenorul principal al FC Botoșani, consideră că Poli Iași nu trebuie subestimată deoarece are șanse reale la play-off. Ieșenii sunt pe locul opt, la patru puncte de locul șase.

„Dinamo, Astra, Viitorul și Iași. Acestea sunt principalele contracandidate. Iașiul trebuie luat în calcul. Are două meciuri cu noi și Viitorul. Ne pot stopa pe noi și pot veni foarte sus. Celelalte două meciuri nu sunt foarte grele pentru ei. Trebuie să-i luăm în calcul. O să luăm lucrurile așa cum am făcut-o și până acum, pas cu pas. Vedem ce se întâmplă după prima etapă, tragem linie, analizăm. Nu știu de câte puncte avem nevoie. Cu 12 puncte, cu siguranță terminăm pe un loc de play-off”, a spus Costel Enache.

Dintre echipele care se luptă pentru play-off, Viitorul a slăbit în această iarnă. A pierdut trei jucători importanți iar campania de transferuri a fost una modestă.

„Viitorul are o altă strategie, este un club făcut special pentru a produce jucători. De câte ori au vândut, de fiecare dată au găsit soluții. Au în spate un centru foarte bine pus la punct. Cu nosc foarte bine generațiile de 97-98-99. Sunt jucători cu foarte mare potențial”, a adăugat antrenorul botoșănean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad