Connect with us

National

Trump anunţă oprirea programului Loteria Vizelor

Published

on

În discursul său despre Starea Naţiunii de miercuri dimineaţă, preşedintele SUA, Donald Trump, a vorbit, printre altele, despre pilonii care vor sta la baza reformei imigraţiei, iar una din măsuri vizează anularea programului loteriei vizelor. „Trebuie să ne securizăm graniţele”, a spus Trump.
Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a anunţat pilonii care vor sta la baza reformei din domeniul imigraţiei, iar una dintre măsuri vizează anularea programului loteriei vizelor.
Trump a afirmat că unul dintre pilonii care vor sta la baza reformei din domeniul imigraţiei vizează încetarea programului loteria vizelor.
”Trebuie să ne securizăm graniţele. Asta înseamnă să construim un zid la graniţa sudică şi să angajăm mai mulţi oameni pentru a asigura siguranţa comunităţilor noastre. Un alt pilon vizează încheierea loteriei vizelor, un program care oferă în mod aleatoriu cărţi verzi, fără să ţină cont de merite, îndemânare sau siguranţa poporului nostru. Este timpul să ne îndreptăm către un sistem de imigraţie bazat pe merit care admite oameni calificaţi, care doresc să muncească şi care vor iubi şi respecta ţara noastră”, a subliniat liderul de la Washington.

Sursa: Gândul.info

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad