Connect with us

Sport

Valeriu Iftime propune încă un jucător la FC SB: „E de 100 de ori mai bun ca…”

Published

on

După Golofca și Moruțan, Valeriu Iftime ar vrea să-i vândă încă un jucător lui Gigi Becali. Până acum, FC Botoșani a avut doar de câștigat de pe urma afacerilor cu FC SB. L-a vândut pe Golofca cu 400.000 de euro dar a revenit gratis după patru luni, apoi l-a vândut pe Moruțan cu 700.000 de euro dar a rămas să joace în continuare la Botoșani.
Florin Niță este aproape de un transfer la Sparta Praga iar FC SB ar putea rămâne fără portarul de bază înaintea reluării campionatului și a dublei cu Lazio. Gigi Becali a anunțat că este interesat de Plamen Iliev, fostul portar al FC Botoșani, în prezent la Astra.

Valeriu Iftime, patronul FC Botoșani, i-a transmis lui Gigi Becali că Iliev nu are valoare pentru a juca la FC SB. În același timp, el a precizat că Alberto Cobrea, titularul postului de portar al FC Botoșani, este mult peste Iliev.

Eu îl ştiu pe Gigi Becali ca un patron care se pricepe foarte bine la fotbal, dar cine oare i-a băgat în cap să îl aducă pe Iliev la Steaua? Cine are chef să facă tot felul de combinaţii? Păi Iliev e portar de Steaua? Niciodată! Vă spun eu cu mâna pe inimă că acest portar mi-a mâncat zilele la Botoşani. Voi credeţi că de bun am renunţat eu la el? Sub nicio o formă! Eu cred că Gigi a uitat cine este acest Iliev. Dacă nu îşi mai aduce aminte de el, atunci vă spun eu că Iliev ăsta este portarul care prin 2015, în meciul cu Steaua jucat de noi la Cluj, a încasat 5 goluri de la jucătorii lui Gigi Becali. E un portar tare inconstant. Prinde un meci bun, iar alte cinci este praf.

Am spus că înnebunesc la meciul ala în care Steaua ne-a dat cinci goluri. Tot ce era pe poarta noastră era gol pentru Steaua. Am mâncat bătaie cu 5-3. A doua zi doream să îl dau afară pe Iiev de la Botoşani, dar nu ştiam cum. Glumind un pic, parcă zici că Gigi Becali vrea să îşi plătească nişte socoteli mai vechi. Dar mai bine s-ar interesa de portarul Cobrea de la mine. Cobrea e de 100 de ori mai bun ca Iliev“, a declarat Iftime pentru Fanatik.ro.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad