Connect with us

Evenimente

BOTOȘANI. Adolescenți inconștienți găsiți pe trotuar. Erau sub efectul drogurilor

Published

on

Etnobotanicele continuă să facă ravagii printre tineri. Doi adolescenți au fost găsiți de oamenii legii, doborâți de stupefiante. Aceștia erau în stare de inconștiență și zăceau pe trotuarul acoperit cu zăpadă. Tinerii se aflau în pragul șocului hipotermic și erau puternic afectați de efectul drogurilor. În cele din urmă au fost transportați cu o ambulanță la Urgențe pentru a primi îngrijiri medicale.

Etnobotanicele continuă să facă victime în rândul tinerilor la Botoșani. Dovadă și cazul din acest weekend, când doi adolescenți au fost doborâți, la propriu de stupefiante. Aceștia au intrat în stare de șoc după ce au consumat o doză prea mare de droguri, în apropierea Centrului Vechi. Au căzut pe stradă și zăceau în stare de inconștiență. Au fost descoperiți de un botoșănean care a sunat la 112. Un echipaj de jandarmi a sosit la fața locului.

La scurt timp a venit și o ambulanță, având în vedere că starea celor doi tineri era gravă. Din cauza etnobotanicelor, unul dintre aceștia a început să facă convulsii. Totodată exista și riscul instalării șocului hipotermic.

Totodată forțele de ordine au descoperit la cei doi tineri și etnobotanicele din care consumaseră.

De altfel reprezentații Centrului Antidrog de la Botoșani au atras în repetate rânduri atenția privind consumul de etnobotanice în rândul tinerilor. Mai grav este faptul că mulți consumatori combină drogurile cu otravă de șobolani, pentru senzații tari.

Cei doi tineri au 18 ani. Se pare că au consumat droguri în apropierea Pietonalului Transilvaniei. După ce au stat pe o bancă, efectul drogurilor i-a doborât.

Sursa: SOMAXTV

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad