Connect with us

Evenimente

Sâmbătă 10 februarie: O câștigătoare iUMOR vine să facă show la Restaurantul La Strada din Botoșani VIDEO

Published

on

Restaurantul La Strada din Botoșani organizează pe data de 10 februarie, un spectacol de stand-up comedy. Spectacolul este programat între orele 19.00 și 22.00 iar prețul unui bilet este de 35 de lei de persoană.

Gălățeanca Doina Teodoru și bucureșteanul Tiberiu Popovici vin la Botoșani să-i binedispună pe clienții restaurantului La Strada.

Doina Teodoru (27 ani) este câștigătoare a show-ului iUmor de la Antena1. „Unii spun că este o scorpie. Alții spun că este o fată care îsi joacă bine rolul. Unii spun că au cunoscut-o si este foarte periculoasă. Alții chiar au cunoscut-o si stiu exact cum este ea. Unii spun că e doar o actriță bună. Alții spun că nu e o actriță bună. Spun că e cea mai bună. Unii sunt de părere că nu se descurcă pe scenă si nu înțeleg de ce e atât de admirată. Alții spun că e desăvârsită si nu-si pot dezlipi ochii de la ea. Nimeni nu e perfect. Nici Doina. Singurul lucru important este că toată lumea vorbeste despre ea…”.
Tiberiu Popovici (33 ani) este unul din veteranii stand-up comedy-ului romanesc. A debutat in 2005, cand acest gen de spectacol se practica intr-un singur club in toata tara si spune că a acumulat de atunci mai mult timp de scena decat o traseista nimfomana care face ore suplimentare ca sa-si deschida propria parcare de TIR-uri.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad