Connect with us

Politica

Rotundu: „Avem oameni noi în PNL. Vor să se implice”

Published

on

Liderii PNL Botoșani par să fi învățat din gafele pe care le-au făcut până acum. Cel puțin la nivel declarativ, ei afirmă că Filiala PNL Botoșani se va reforma, vor veni oameni noi, nepătați și care se vor implica în politică și administrație.
Cătălin Rotundu, secretar general al PNL Botoșani, a declarat că deja au venit mai mulți oameni care nu au mai făcut politică și care lucrează în diferite comisii ale partidului.

„Avem oameni noi în PNL. Oameni tineri, care au terminat facultăți, inclusiv în afară. Vor să se implice. Asta este soluția, de a aduce în politică oameni bine pregătiți. Politica făcută până acum nu mai ține”, a precizat Cătălin Rotundu.

Pentru test pentru actuala conducere PNL va fi în primăvara anului viitor când vor avea loc alegerile europarlamentare. Filiala PNL Botoșani nu și-a desemnat un reprezentant care să intre în competitia internă pentru locurile de europarlamentari.

„Europarlamentarii sunt nominalizați pe zone geografice. Vom purta discuții cu colegii din celelalte județe și vom sprijini un europarlamentar competent”, a adăugat Cătălin Rotundu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad