Connect with us

National

O noua provocare bizara circula pe internet si pune in pericol sanatatea tinerilor

Published

on

Tinerii din intreaga lume par sa fie fascinati de provocarile care circula pe internet, insa multe dintre ele sunt extrem de periculoase.

Anul 2018 pare sa fie marcat de o gluma extrem de ciudata care circula printre tineri si care le pune sanatatea in pericol. Pe internet au aparut mai multe filmulete in care fete si baieti de pretutindeni mananca pernute de detergent, doar pentru a atrage atentia.

Specialistii au tras un sistem de alarma cu privire la aceasta “moda” printre adolescenti, in incercarea de a-i convinge sa renunte la provocarile care le pun viata in pericol.

Iata la ce pericole se expun cei care mananca pernute de detergent

  1. Iritatii grave la nivelul gurii, tuse si senzatia de sufocare
  2. In cazul ingerarii detergentul cauzeaza arsuri la nivelul esofagului si a stomacului, dar si afectiuni gastrointestinale grave
  3. Cea mai grava situatie este aceea in care detergentul este inhalat, intrucat poate conduce la probleme respiratorii grave.
  4. Ingerarea detergentului poate cauza chiar moartea, mai ales in cazul copiilor mici

Provocarile de acest tip sunt extrem de pericoloase, iar medicii avertizeaza ca nu ar trebui sa incercam niciodata asta, intrucat ne poate pune sanatatea in mare primejdie. In cazul in care inghititi din greseala detergent, adresati-va de urgenta unui medic.
Sursa: Stirile PROTV

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad