Connect with us

Sport

Reacția oficialilor despre venirea lui Leo Grozavu în cantonamentul echipei: Un cârcotaș a dat informația asta… Nu e nicio legătură

Published

on

În urmă cu două zile, Gazeta Sporturilor a publicat un articol despre ceea ce se întâmplă în cantonamentul echipei FC Botoșani. Potrivit GSP.ro, antrenorul Costel Enache a rămas șocat iar jucătorii au făcut o criză de nervi în momentul în care l-au văzut pe Leo Grozavu în cantonament, împreună cu conducătorii clubului.
Valeriu Iftime susține că s-a exagerat și că nu au existat momente tensionate în cantonament. În același timp, susține că nu pune problema înlocuirii lui Costel Enache cu Leo Grozavu.

„A venit Leo, l-am invitat la un meci. Costel nu a venit pentru că îl doare piciorul. Leo a jucat cu noi fotbal iar Costel nu a jucat. Un cârcotaș a dat informația asta… Nu e nicio legătură și nicio discuție. Chiar am vorbit cu staff-ul și cu colegii că lupta asta pentru a rămâne în play-off este o luptă cu toate armele și nu doar fotbalistice”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad