Connect with us

Sport

Conducătorii FC Botoșani sunt optimiști: “Nu am niciun motiv de îngrijorare. Avem cel mai bun lot din istoria noastră”

Published

on

FC Botoșani se întoarce mâine din cantonamentul din Turcia unde a jucat patru meciuri amicale. Deși bilanțul este o remiză și trei înfrângeri, conducătorii clubului FC Botoșani nu sunt îngrijorați și mizează pe valoarea lotului.
Președintele Cornel Șfaițer spune că elevii lui Costel Enache s-au pregătit foarte bine și că sunt conștienți de importanța meciurilor cu Juventus, Poli Iași, Viitorul și Gaz Metan.

„Mi-a plăcut ce am văzut cu Ludogoret și Tosno. Ieri a fost și o ploaie torențială, o echipă poloneză foarte bine pregătită, agresivă. Nu am fost dominați dar nu am mai avut luciditatea și agresivitatea cu care eram învățați. Era ultimul meci… S-au pregătit bine, suntem mulțumiți. Nu a fost niciun act de indisciplină, toți au fost foarte determinați la pregătire. Eu vreau să fiu mulțumit după meciul cu Juventus. Am vorbit mult cu jucătorii și ei sunt conștienți că urmează patru finale”, a spus Cornel Șfaițer.

În cantonamentul din Turcia a fost și patronul Valeriu Iftime. El spune că nu are niciun motiv de îngrijorare și consideră că doar de elevii lui Enache depinde calificarea în play-off.

„Impresia este foarte bună chiar dacă rezultatele nu mă ajută în declarația mea. Nu am niciun motiv de îngrijorare. Avem poate cel mai bun lot din istoria noastră, este o atmosferă foarte bună, o speranță teribilă. Am vorbit cu ei și înțeleg importanța meciurilor. Suntem la mâna noastră, avem lot”, ne-a spus Valeriu Iftime.

Singurul jucător care are probleme la finalul campionatului este mijlocașul Răzvan Tincu. Acesta are o entorsă dar poate fi recuperat până la meciul cu Juventus. Lotul FC Botoșani va reveni mâine seară în România iar jucătorii vor avea liber până sâmbătă după amiază.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad