Connect with us

Politica

Reacția deputatului Mihaela Huncă despre numirea în funcția de ministru al Educației: „Nu este nimic oficial”

Published

on

În cursul zilei de sâmbătă a apărut informația că Mihaela Huncă are cele mai mari șanse de a fi nominalizată la funcția de ministru al Educației. Astăzi, deputatul PSD Botoșani a postat un mesaj pe contul de facebook, referitor la aceste informații.

„În legătură cu știrea care a apărut în presă privind nominalizarea mea pentru funcția de ministru pot să vă spun doar că nu este nimic oficial.
Decizia privind fiecare portofoliu de ministru din cadrul cabinetului care va fi condus de doamna Viorica Dăncilă va fi luată în urma votului exprimat în organismele statutare ale partidului, apoi va urma audierea miniștrilor propuși și votul de investitură pentru Guvern în Parlament.
Sunt și voi rămâne un om de partid dedicat proiectelor educaționale și susținerii școlii românești indiferent de poziția politica pe care o voi avea in PSD.
Așadar, indiferent ce funcție voi avea, la propunerea PSD, mă onorează și mă responsabilizează să reprezint botoșănenii care m-au votat, dar și românii din fiecare județ al țării.
Pentru mine contează mai puțin funcția pe care o dețin la un moment dat. Cel mai important este să las ceva în urmă fie ca e vorba de o lege, de un program, fie de rezolvarea unor probleme punctuale prin care să se imbunătățească condițiile din unitățile de învățământ și să crească performanța școlară, nivelul salariilor cadrelor didactice și să formăm specialiști care să aducă plus-valoare economiei naționale”, a precizat deputatul Mihaela Huncă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad