Connect with us

Social

O mamă din Botoșani cere ajutor. Are nevoie de 8000 de euro pentru investigațiile medicale ale fetița ei

Published

on

Adelina Mitac a postat un mesaj pe facebook prin care solicită ajutorul botoșănenilor. Fetița ei este grav bolnavă, a făcut o serie de investigații medicale iar peste două luni trebuie să revină la o clinică din Turcia. Următoarele investigații medicale costă aproximativ 8000 de euro, bani pe care Adelina Mitac nu îi are.

Mesajul postat de Adelina Mitac:

Buna dimineata dragi oameni inimosi.Am ajuns acasa din Turcia sambata unde am avut programate la consulturile si testul genetice, Antonia are retardul foarte sever, paralizie cerebrala si microcefalie, nu este eligibila pentru celule stem si nu va fii niciodata eligibila deoarece are retardul foarte sever asa a spus medicul pediatru si medicul neurolog din Turcia, de medicul neurolog ni-a mai dat încă un medicament antiepileptic pana la sosirea testului genetic sa aflăm despre ce sindrom este vorba. Am facut testul genetic medeleev vineri, rezultatul il vom primi dupa 2 luni daca nu iesa nimik, vom face încă 2 teste genetice in Turcia din nou. De medicul pediatru si medicul neutolog am fost indrumata sa fac consultul gastroenterolog deoarece este prea slabă ptr vârstă ei si consultul cardiolog dupa cum stiti Antonia i sa descoperit anul trecut ca are cardiomiopatie in Romania ,dupa expresia fetei domnului doctor pediatru mi sa spus ca este foarte rau si trebuie monitorizata din aproape problema inimii. Dupa 2 luni trebuie sa ne intoarcem in Turcia pentru a afla rezultatul testului genetic si de a face consultul gastroenterologic si cel cardiologic. Costul estimativ pentru testele genetice plus consulturile ramase ar fii de 8000 de euro.
Un simplu share sau donație oricât ar fii de mică îi puteți schimba copilăria fetitei mele Antonia Stefania. Povestea o gasiti aici .Va mulțumesc că sunteți alături de fetiță mea Antonia Stefania.

Puteti dona si in conturi curente al mamei lui Antonia Stefania:
Lei: RO20BTRLRONCRT0201005801
Euro: RO67BTRLEURCRT0201005801
Codul Swift: BTRLRO22
Banca Transilvania
Titular:Mitac Adelina
Numar de telefon al mamei este:0749780445

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad