Connect with us

stiri

Protest cu maxim 100 de oameni la Botoșani. „Până nu punem mâna pe arme…” FOTO/VIDEO

Published

on

Dacă în București, Iași, Timișoara sau Cluj au ieșit foarte mulți oameni în stradă pentru a protesta împotriva guvernului PSD, în Botoșani prezența a fost una scăzută. Cel mult 50 de persoane au venit în Piața Reveluției pentru a-și exprima nemulțumirile.
Jandarmi, polițiști și pompieri mobilizați pentru protestul anunțat la Botoșani. La ora 18.00, când trebuia să înceapă protestul, erau doar 11 persoane. Ulterior au mai venit câțiva protestatari dar nu au fost mai mult de 100. Botoșănenii care au ieșit în stradă au spus că sunt dezamăgiți de întreaga clasă politică din România și nu doar de guvernarea PSD. Ei încă mai trăiesc cu speranța că se va schimba ceva în România și că se va ajunge la o normalitate. Comparativ cu alte proteste, de această dată au ieșit în stradă persoane de vârsta a doua și a treia și familii cu copii.

Unii dintre ei s-au arătat deranjați că botoșănenii sunt dezinteresați de ceea ce se întâmplă în țară. În timpul  protestului, prin Piața Revoluției au trecut mai multe persoane dar puține au fost cele care s-au oprit. La un moment dat, un bărbat a spus: „Până nu punem mâna pe arme, nu se întâmplă nimic”.

După aproximativ o oră, botoșănenii au început să plece din Piața Revoluției dar unii dintre ei au spus că vor reveni și în următoarele zile.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad