Connect with us

Evenimente

Botoșănean implicat într-un grav accident pe centura Focșaniului FOTO/VIDEO

Published

on

În accident au fost implicate un Logan și un Volkswagen Golf. Autoturismul  Logan circula  dinspre Bacău și a fost ciocnit frontal  de un  Volkswagen Golf 4,  înmatriculat în Botoșani, care se deplasa în sens opus.

Din informațiile aflate de la locul accidentului, pe centura Focșaniului (Zona Centrului de Dializă, pe lângă căminul de bătrâni, Casa cu flori lângă Malinoiu), șoferul autoturismului Logan ar avea piciorul rupt și a fost încarcerat. În cele  două autoturisme implicate în accident se aflau doar conducătorii auto. Martorii de la locul accidentului povesteau  că șoferul autoturismului Volkswagen Golf 4  înmatriculat în Botoșani, care a pătruns pe contrasens, ar fi adormit la volan.

Șoferul autoturismului Logan a fost transportat la spitalul județean Focșani după ce a fost descarcerat. Șoferului autoturismului  Volkswagen Golf 4, înmatriculat în Botoșani i s-au acordat îngrijiri medicale la fața locului de către un echipaj SMURD. Acesta a suferit vătămări corporale ușoare, prezinta  câteva escoriații la nivelul membrelor, era conștient și cooperant. El este în  vârstă de 45 de ani. Șoferul Logan-ului are 41 de ani și prezenta în urma accidentului fractura deschisă  la unul din  picioare.

Citește mai mult pe Ziarul de Vrancea
Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad