Connect with us

Administratie

Primari purtaţi pe drumuri de Macaleţi: “Vă rog să nu mă bruscaţi că sunt bolnav. După ziua lui Eminescu am răcit. Jos Macaleţi, Hoţii!”

Published

on

Primarii din judeţul Botoşani au fost chemaţi astăzi dimineaţă la Consiliul Judeţean pentru a participa la o consultare în ceea ce priveşte repartizarea banilor pentru drumuri. Aceştia au venit degeaba pentru că nu au aflat câţi bani vor primi. În schimb, au aflat de la Macaleţi că drumurile judeţene sunt proaste ceea ce toată lumea ştie.

Primarii sperau ca la întâlnirea de astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean să vină cu o listă să anunţe câţi bani va aloca comunelor şi oraşelor. Macaleţi le-a spus primarilor că din bugetul de 13 milioane de lei pentru drumuri, 10 milioane îi va păstra pentru DJDP şi 3 milioane va împărţi la commune şi oraşe.

“Fac o mică discuţie legată de sumele repartizate de Consiliul Judeţean pentru dezvoltarea UAT-urilor. Sumele pe care le-aţi cerut sunt de o mie de ori mai mari decât a avut la dispoziţie Consiliul Judeţean. Printre cerinţele dumneavoastră erau camera de luat vederi cu ultrasunete pe stânga sau pe dreapta. În general, repartizarea pe care am făcut-o a fost pentru dezvoltare şcoli şi grădiniţe. S-au dat sume şi pentru alt tip de activităţi. Să trecem la partea de drumuri şi vă rog să nu mă bruscaţi că sunt bolnav. După ziua lui Eminescu am răcit. Suma primită pentru drumuri este a doua sumă din ţară şi vreau să mulţumesc grupului parlamentar. Suma este de 13 milioane de lei. Comunele vor primi mai mult decât oraşele. Anul trecut am avut tot felul de manifestări trimise tot de dumneavoastră, primarii, să vină în faţa Consiliului Judeţean, să spună: Jos Macaleţi, jos Consiliul Judeţean, Hoţii, Bandiţii. Nu fac niciun reproş la nimeni. Într-adevăr, drumurile judeţene sunt într-o stare foarte proastă. Eu m-am gândit să facem următoarea repartizare de sume: 10 milione la drumuri judeţene şi 3 milioane la drumuri comunale” , a spus Costică Macaleţi care a mai afirmat că vrea covoare asfaltice în loc de plombări.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad