Connect with us

Evenimente

Patru persoane reţinute după crima de la Vorniceni

Published

on

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani efectuează cercetări cu privire la decesul numitului Dăscăleanu Dumitru, în vârstă de 42 de ani, din com. Vorniceni, jud. Botoşani.

Evenimentul s-a produs în cursul zilei de 14.01.2018, în jurul amiezii, când, ca urmare a unui conflict anterior, victima a fost agresată de 4 persoane, care au lovit-o cu obiecte tăietor-înţepătoare, cauzându-i leziuni incompatibile cu viaţa. Fapta s-a petrecut în spatele curţii unui consătean.

Autorii sunt cercetaţi în calitate de suspecţi pentru săvârşirea infracţiunilor de omor, iar, după audierile care au avut loc în cursul serii, faţă de toţi patru s-a luat măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore.

“Facem precizarea că efectuarea în continuare a urmăririi penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului şi care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad