Connect with us

Evenimente

BOTOŞANI. Bărbat trimis în judecată pentru că şi-a ucis fiica în vârstă de 5 ani

Published

on

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de arest preventiv a inculpatului VIZITEU COSTEL, în vârstă de 32 de ani, din com. Gorbăneşti, jud. Botoşani, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de „violenţă în familie raportat la omor” şi „violenţă în familie raportat la lovire sau alte violenţe”.

S-a reţinut că, în noaptea de 21/22.10.2017, pe fondul consumului de alcool, inculpatul a lovit-o cu palma pe concubina sa, M. Ionela şi a încercat să o strângă de gât, cauzându-i leziuni pentru vindecarea cărora a necesitat 7-9 zile îngrijiri medicale, după care a secţionat cu un cuţit gâtul fiicei sale în vârstă de 5 ani, care a decedat.

“Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă spre judecare, situaţie care nu poate în niciun fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se precizează în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad