Connect with us

Sport

Cornel Şfaiţer: Mi-aş dori să fim în play-off înaintea meciului cu Gaz Metan

Published

on

FC Botoşani a încheiat anul 2017 pe locul cinci în clasamentul Ligii I, cu 35 de puncte, dar are mai are nevoie de cel puţin două victorii pentru a prinde play-off-ul. În ultimele patru etape ale returului, Astra, FC Botoşani, Viitorul şi Dinamo se vor lupta pentru trei locuri de play-off. Astra are 37 de puncte, FC Botoşani 35 puncte iar Viitorul şi Dinamo au câte 34 puncte.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, consideră că toate cele patru meciuri pe care echipa lui Costel Enache le va avea de disputat în luna februarie, vor fi foarte dificile, chiar dacă la prima vedere pare un program bun. El speră ca FC Botoşani să-şi asigure prezenţa în play-off înaintea ultimului meci, împotriva formaţiei Gaz Metan Mediaş.

“Am încredere în Costel Enache şi în staff-ul tehnic că vor pregăti bine cele patru finale. Juventus are mulţi jucători noi, cu dorinţă de afirmare, vor să rămână în Liga 1. Şi Gaz Metan va avea foarte mulţi jucători noi. Mi-aş dori să fim în play-off înaintea meciului cu Gaz Metan. La prima vedere, toată lumea spune că FC Botoşani are un program mai uşor. Nu cred că este aşa, eu zic că se vor echilibra valorile şi îmi doresc să fie terenuri practicabile şi să ne putem face jocul”, a spus Cornel Şfaiţer.

“Ne-am mişcat ca niciodată”

Conducătorii FC Botoşani sunt mulţumiţi de campania de achiziţii din această iarnă şi de faptul că antrenorul Costel Enache are la dispoziţie tot lotul, încă de la startul pregătirii. Preşedintele Cornel Şfaiţer consideră că plecările lui Buş şi Bordeianu nu se vor simţi deoarece Golofca şi Achim îi pot înlocui.

“Toată lumea a remarcat campania noastră de achiziţii. Ne-am mişcat ca niciodată. Tot timpul ne-am dorit să avem lotul complet înaintea campionatului dar din păcate nu am reuşit. Anul acesta, am început stagiul de pregătire cu aceeaşi jucători cu care vom aborda campionatul. Vor avea condiţii excelente de pregătire în Antalya şi sperăm să nu avem surprize la revenirea acasă. Chiar dacă am cedat doi jucători importanţi, eu zic zic că suntem acoperiţi în toate compartimentele. A plecat Buş dar a revenit Golofca. În atac am suferit dar acum avem doi jucători cu experienţă care sperăm să devină jucători importanţi. Ne doream achiziţii şi mai bune dar asta şi-a permis FC Botoşani”, a mai spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad