Connect with us

Administratie

Proiect de un milion de euro în comuna Ibăneşti

Published

on

O veste bună la început de an pentru locuitorii comunei Ibăneşti. Un proiect în valoare de aproximativ un milion de euro a fost aprobat şi urmează să se asfalteze cinci kilometri de drum comunal.

Potrivit primarului Romică Magopeţ, recent, în urma verificării și evaluării cererii de finanțare și după aprobarea Raportului de selecție, proiectul depus de Primăria comunei Ibănești, „Modernizare drumuri de interes local în localitățile Ibănești și Dumbrăvița, comuna Ibănești, județul Botoșani” a fost aprobat pentru finanțare.
Depus în martie 2017 pentru finanțare nerambursabilă din fonduri europene prin AFIR (Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale), proiectul Primăriei comunei Ibănești este singurul proiect din județ selectat spre finanțare în această sesiune, pe submăsura 7.2.

“Aprobarea acestui proiect spre finanțare cu fonduri europene reprezintă răsplata unei perioade în care munca în echipă și-a spus cuvântul. Acest proiect câștigat încununează eforturile a luni de zile de trudă. Un proiect cu sute de pagini și multe dosare, analize și studii realizate împreună cu oamenii din aparatul de specialitate al Primăriei, angajați care lucrează cu dăruire și multă perseverență astfel încât comuna Ibănești să-și continue drumul ascendent al dezvoltării. Ne-am înscris pe linia progresului continuu, astfel încât comuna noastră să ajungă la standardele pe care le merită! Suntem o echipă administrativă puternică care prin muncă și profesionalism reușim să înfruntăm obstacolele care apar, devenind competitivi și statornici în a demonstra că Ibăneștiul este un pol important din județ. Suntem oamenii faptelor!”, a postat Romică Magopeţ, primarul comunei Ibăneşti, pe pagina personale de facebook.
Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad