Connect with us

Sport

Cornel Şfaiţer: “Vreau şi Dinamo în play-off. Ne-a mers bine cu ei”

Published

on

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, şi-ar dori ca atât FC Botoşani cât şi Dinamo să ajungă în play-off deoarece în ultima perioadă Tincu&Co au obţinut rezultate pozitive în faţa „câinilor”.

În Liga I, FC Botoşani şi Dinamo s-au întâlnit în zece partide. FC Botoşani s-a impus de trei ori, Dinamo de patru ori iar trei partide s-au încheiat la egalitate. La debutul echipei FC Botoşani în Liga I, Dinamo s-a impus în ambele partide dar un sezon mai târziu, botoşănenii şi-au luat revanşa, au câştigat pe teren propriu cu 3-2 şi au remizat în capitală. În sezoanele 2015/2016 şi 2016/2017 au fost meciuri echilibrate, cu victorii la limită pentru ambele formaţii. În ediţia actuală de campionat, FC Botoşani a câştigat în capitală cu 1-0 şi a remizat pe teren propriu, scor 0-0.

“Îmi doresc să fim noi în play-off. Îmi doresc şi Dinamo să intre în play-off. În rest nu am preferinţe. Vreau Dinamo pentru că ne-a mers bine cu ei. E clar că pot apărea şi surprize. FC SB, CFR şi Craiova sunt deja în play-off”, a declarat Cornel Şfaiţer.

Oficialul botoşănean nu se teme de jocurile de culise în ultimele patru etape şi consideră că totul depinde de jucătorii FC Botoşani.

“Nu îmi este frică de jocuri de culise. Dacă eşti mai puternic, poţi să învingi. Nu poate să-ţi scoată nimeni mingea din poartă. Nu suntem o debutantă, în sezoanele trecut am fost în zona play-off-ului. Nu suntem o surpriză. După cum este programul, eu spun că se va decide pe teren. Suntem în 2018, totul se va juca pe teren. Să ne uităm ce program au Dinamo, Astra şi Viitorul”, a precizat preşedintele FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad