Connect with us

Sport

FC Botoşani s-a despărţit de încă 3 jucători: Este prima dată în istoria clubului când abordăm un cantonamentul cu tot lotul

Published

on

FC Botoşani şi-a definitivat lotul pentru partea a doua a campionatului, cu două zile înainte de plecarea în cantonament. Este o premieră pentru clubul botoşănean care în fiecare vară şi iarnă realiza târziu transferurile, uneori chiar după începerea campionatului.

După plecările lui Daniel Popa, Laurenţiu Buş şi Mihai Bordeianu la Dinamo, Astra şi CFR Cluj, FC Botoşani s-a mai despărţit de Kuku, Elek şi Tîrnovan.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani a precizat că lotul va fi din 24 de jucători şi sunt şanse mci de a se mai realiza vreun transfer.

“În momentul de faţă, lotul este de 24 de jucători, cu tot cu juniorul Piftor. Am reziliat contractul cu Elek. De asemenea, Tîrnovan este liber să semneze cu altă echipă. Kuku merge la Sepsi. Esteban şi Rodriguez vor rămâne în lot şi vor merge în cantonamentul din Turcia. Sunt foarte mulţumit de tot ce s-a întâmplat iarna aceasta, am vândut jucători, am adus jucători buni. Este prima dată în istoria clubului când abordăm un cantonamentul cu tot lotul. Eu zic că suntem acoperiţi pe toate compartimentele. Am încredere în Costel Enache că va face o pregătire bună şi vom arăta bine în prima etapă cu Juventus”, a spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad