Connect with us

Sport

FC Botoşani s-ar putea despărţi de doi titulari în această iarnă

Published

on

Doi dintre jucătorii de bază de la FC Botoşani sunt doriţi de echipe aflate pe loc de play-off în acest moment. Rămâne de văzut dacă oficialii FC Botoşani vor accepta să-i cedeze în condiţiile în care ofertele financiare nu sunt tentante.

În acelaşi timp, FC Botoşani le-a găsit deja înlocuitori celor doi jucători. Mijlocaşul Mihai Bordeianu este dorit de CFR Cluj şi ar putea pleca în schimbul sumei de 200.000 de euro. De asemenea, Laurenţiu Buş, golgheterul FC Botoşani, cu 7 goluri marcate în acest sezon, este dorit de Astra Giurgiu. Fosta campioană a României se pregăteşte să-l vândă pe Alex Ioniţă şi caută jucători de profil ofensiv.

În cazul în care cluburile se vor înţelege din punct de vedere financiar, ambii jucători ar putea pleca iarna aceasta. FC Botoşani deja are înlocuitori pentru Bordeianu şi Buş. Vlad Achim şi Cătălin Golofca au fost împrumutaţi de la FC SB şi vor fi titilari în echipa cu care Costel Enache va aborda ultimele patru etape din retur şi play-off-ul în cazul în care FC Botoşani îşi îndeplineşte obiectivul.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad