Connect with us

Evenimente

Dărăbănean bătut şi lăsat fără Mercedes, în judeţul Suceava

Published

on

Un bărbat de 51 de ani, din Rădăuţi, a bătut un botoşănean de 36 de ani, l-a dat jos de la volanul microbuzului său şi i-a furat vehiculul. Agresorul a fost arestat preventiv pentru tâlhărie.

La data de 4 ianuarie 2018, la ora 20.30, un echipaj din cadrul Secţiei 4 Po­liţie Rurală Gălăneşti, în timp ce patrula pe raza satului Măneuţi, comuna Frătăuţii Vechi, a oprit pentru control un microbuz Mercedes Benz Sprinter. In urma verifi­cării documentelor prezentate de către şo­fer s-a stabilit că acesta se numeşte Stefan Marcu, de 51 de ani, din municipiul Rădăuţi.

Din microbuz, pe uşile din spate, a co­bo­­rât un tânăr, care a fost identificat în persoana lui Vasile Marcu, din oraşul Vicovu de Sus. La scurt timp după oprirea microbuzului, la ora 20.41, s-a reclamat furtul acestui vehicul.

Având în vedere aceste aspecte, a fost întrebat şoferul Stefan Marcu despre mo­dul în care a intrat în posesia microbuzului, acesta declarând că proprietarul ma­şinii este Ilie Timofte, de 36 de ani, din oraşul Darabani, judeţul Botoşani, care ar fi avut o datorie la el din vara anului trecut. Pentru a-şi recupera datoria acesta s-a dus în Măneuţi, l-a dat jos de la volan, i-a aplicat mai multe lovituri, apoi s-a urcat la volan şi a plecat, cu intenţia de a ajunge în municipiul Rădăuţi. Ilie Timofte a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Poliţiştii au stabilit faptul că în seara de 4 ianuarie 2018, pe la ora 20.30, Stefan Marcu, de 51 de ani, din municipiul Ră­dă­uţi l-a deposedat prin violenţă pe Ilie ­Ti­mof­­te, de 36 de ani, din oraşul Darabani, judeţul Botoşani, de autoturismul Mercedes Benz Sprinter. În baza probelor administrate de poliţişti s-a dispus reţinerea lui Stefan Marcu pentru 24 de ore. Procurorul de caz a dispus punerea în mişcarea a acţiunii penale şi a propus instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Stefan Marcu pentru o perioadă de 30 zile. Magistraţii din cadrul Judecătoriei Rădăuţi au dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a lui Stefan Marcu, care a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Suceava.

În acest caz sunt continuate cercetările în vederea identificării celorlalţi participanţi la comiterea faptei şi completării probatoriului în ceea ce-l priveşte pe Stefan Marcu cu privire la săvârşirea infracţiunii de „tâlhărie calificată”.

Sursa: Obiectivdesuceava.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad