Connect with us

Economic

Curse spre Madrid şi Verona de pe Aeroportul Suceava

Published

on

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a anunţat că, din primăvară, de la Suceava vor fi zboruri directe către Madrid (Spania) şi Verona (Italia). Ambele curse vor avea o frecvenţă de două pe săptămână. Zborurile vor fi operate de compania braşoveană COBREX Trans. In zilele în care vor fi programate cursele externe respective, compania va efectua şi un zbor Suceava – Bucureşti.

„Mă bucur să pot aduce veşti foarte bune despre Aeroportul Suceava, chiar acum la început de an. Suntem în discuţii pentru introducerea de noi zboruri de pe Aeroportul Suceava. Foarte multe solicitări au venit de-a lungul timpului din partea celor din Diaspora care ne-au cerut zbor spre Spania. Pot să spun că acest lucru se va întâmpla chiar în această primăvară. Este o nouă premieră pentru aeroportul sucevean.Suntem la finalul discuţiilor cu compania aeriana COBREX TRANS pentru operarea a încă două destinaţii externe de pe Aeroportul sucevean începând din primăvară.

Este vorba despre Suceava- Madrid (Spania) şi Suceava – Verona (Italia), fiecare cu câte două frecvenţe pe săptămână. Compania va opera cu o aeronava de tip Boeing 737 -300 cu 148 de locuri.  In zilele de operare va fi realizată şi o cursă internă cu Bucureştiul. Urmează ca în  zilele următoare compania să comunice deja programul de operare.  Aşadar, din primăvară, încă o companie va opera pe Aeroportul Suceava, introducând o nouă ţară ca destinaţie – Spania şi încă un zbor spre Italia (pe rute externe), precum şi noi zboruri interne Suceava-Bucureşti.  Continuăm discuţiile pentru introducerea de noi zboruri – va fi un nou anunţ zilele viitoare, şi continuăm demersurile pentru dezvoltarea Aeroportului Suceava”, a declarat Gheorghe Flutur.

Citeşte mai mult pe Obiectivdesuceava.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad