Connect with us

Administratie

Proiect social în valoare de 3,5 milioane de euro, în oraşul Ştefăneşti

Published

on

Primăria oraşului Ştefăneşti a accesat un proiect prin Programul Operaţional Capital Uman (POCU), în valoare de 3,5 milioane de euro care va fi implementat începând de anul acesta. Aceşti bani vor fi pentru sprijinirea persoanelor defavorizate, 40% dintre acestea fiind de etnie romă.

Florin Buţura, primarul oraşului Ştefăneşti, spune că prin acest proiect se vor reabilita termic trei blocuri, se va moderniza o şcoală, se vor înfiinţa 25 de mici societăţi comerciale care vor primi câte 25.000 de euro şi se vor califica mai multe persoane din oraşul Ştefăneşti şi satul Bădiuţi.

“Este vorba de un proiect în valoare de 3,5 milioane de euro, pe POCU. Avem modernizarea şcolii de la Bădiuţi. De asemenea, în jur de 300 de copii vor primi masă caldă în sistem catering. Mai avem reabilitarea a trei blocuri din Ştefăneşti, şarpantă, izolazie termică. Vor fi bani pentru înfiinţarea a 25 societăţi comerciale. Cei incluşi în proiect sunt din Bădiuţi şi Ştefăneşti, sunt atât romi cât şi români. Săptămâna viitoare vom semna contractul după care începem proiectul”, ne-a spus Florin Buţura, primarul oraşului Ştefăneşti.
Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad