Connect with us

Sport

Florin Acsinte şi-a reziliat contractul cu FC Voluntari. Ar putea reveni la Botoşani

Published

on

Fundaşul stânga Florin Acsinte şi-a reziliat în această după amiază contractul cu FC Voluntari, club la care a stat un an şi jumătate şi a câştigat Cupa României şi Supercupa României. Începând de astăzi, Florin Acsinte este jucător liber de contract şi poate semna cu orice echipă.

“Aventura mea la FC Voluntari a luat sfarsit. Am petrecut aici un an si jumatate, timp in care am invatat multe. Am invatat ca daca esti constiincios si muncesti din greu, apar si rezultatele. Trofeele din Cupa si Supercupa Romaniei confirma asta. Am invatat ca oricat de individualisti am fi, atunci cand jucam ca o echipa, avem succes. Am invatat ca orice sfarsit este de fapt un nou inceput. Multumesc celor care au avut incredere in mine in perioada in care am jucat la aceasta echipa”, este mesajul postat de fostul căpitan al FC Botoşani.

Florin Acsinte este dorit şi de către oficialii FC Botoşani. Atât patronul Valeriu Iftime cât şi preşedintele Cornel Şfaiţer au spus în această iarnă că şi-ar dori ca Florin Acsinte să revină la Botoşani dar deocandată încă nu este nimic cert.

“Abia mi-am reziliat contractul cu FC Voluntari. Am câteva variante, atât din ţară cât şi din străinătate şi mai aştept. Botoşaniul este o variantă dar încă nu am discutat cu conducătorii clubului. În primul rând vreau să merg la o echipă unde să joc”, ne-a spus Florin Acsinte.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad