Connect with us

Economic

O companie din Botoşani face angajări la început de an. Salariul începe de la 2200 lei şi se acordă bonuri de masă de 15 lei/zi

Published

on

2018 începe cu o veste bună pentru cei care sunt în căutarea unui loc de muncă. O companie din municipiul Botoşani anunţă că face angajări iar salariul începe de la 2200 lei la care se adaugă bonuri de masă, decontarea transportului şi bonusuri pentru îndeplinirea targetului.

“Ca urmare a investitiilor in trei hale moderne, utilaje de macinat, regranulat, micronizat, investitii in know-how si reinnoirea parcului auto compania Hidroplasto, firma cu capital integral romanesc, anunta semnarea de noi contracte externe. Ca urmare a celor mentionate mai sus, cautam colegi pentru fabrica de mase plastice – muncitori calificati si necalificati. Ce oferim? Salarizare incepand de la 2200 Ron, bonuri de masa valorice de 15 Ron pe zi, transport gratuit. Pe langa acest pachet garantam bonusuri pentru indeplinire target. Trimite-ne un cv pe: office@hidroplasto.ro (tel. 0747683762 , 0231522525) sau viziteaza-ne incepand cu 7 ianuarie 2017. Cautam colegi seriosi, responsabili care sa ajute impreuna cu noi la dezvoltarea industriei din orasul Botosani. Pentru ca noi cei de la Hidroplasto ne dezvoltam si crestem datorita oamenilor nostri… Vino in echipa noastra”, se menţionează în anunţul postat de omul de afaceri Cătălin Silegeanu, managerul companiei Hidroplasto Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad