Connect with us

National

ANUL NOU 2018. Cele mai CIUDATE tradiţii de REVELION din întreaga lume: ce fac oamenii pentru NOROC

Published

on

Care sunt tradiţiile care sunt respectate în întreaga lume, pentru noroc? Vei descoperi că sunt printre cele mai diverse, iar ţara noastră a preluat unele dintre acestea!

ANUL NOU 2018. În Danemarca se sparg farfurii: În Danemarca, toate farfuriile nefolosite sunt păstrate până la data de 31 decembrie, când sunt afectuos sparte de tocul uşilor tuturor prietenilor şi rudelor. Tot în Danemarca, oamenii se urcă pe scaune şi sar de pe ele, de Anul Nou, ca să aibă noroc.

ANUL NOU 2018. Sperietoare arsă în Ecuador: În Ecuador, Anul Nou este marcat la miezul nopţii prin arderea sperietorilor de ciori umplute cu hârtie. Sunt arse, de asemenea, şi fotografiile din ultimul an, ca semn adicător de noroc.

ANUL NOU 2018. În Spania se mănâncă 12 boabe de strugure: În Spania, dacă poţi să înghesui 12 boabe de strugure în gură la miezul nopţii, ai parte de noroc în anul care vine.

ANUL NOU 2018. Filipinezii preferă lucrurile rotunde: În Filipine, totul se reduce la bani. Ei cred că totul trebuie să fie rotund, astfel încât să reprezinte monede şi să aducă bogăţie. Alimente rotunde, haine rotunde, totul să fie rotund.

ANUL NOU 2018. Se poartă lenjerie colorată în America de Sud: În unele ţări din America de Sud, purtarea de lenjerie de corp colorată determină soarta cuiva în noul an. Lenjeria de corp de culoare roşie înseamnă că vei găsi dragostea. Auriul înseamnă bogăţie, iar albul semnifică pace.

ANUL NOU 2018. 108 bătăi de clopote în Japonia: În Japonia, sună toate clopotele de 108 ori, conform convingerii buddhiste că acest lucru aduce purificare. Este, de asemenea, considerat a fi bine să intri în Noul An zâmbind, deoarece aduce noroc.

ANUL NOU 2018. Festivalul din Takanakuy în Peru: În fiecare an, la sfârşitul lunii decembrie, oamenii din acest mic sat din Peru se bat cu pumnii pentru a-şi rezolva diferendele. Apoi încep anul de la zero.

ANUL NOU 2018. Aruncarea îngheţatei pe jos în Elveţia: În Elveţia, Anul Nou este marcat prin aruncarea de îngheţată pe podea.

ANUL NOU 2018. Aruncarea monedei în România: În România, oamenii aruncă monede în apă, ca să aibă noroc.

ANUL NOU 2018. Nu uitaţi de vaci în Belgia: În Belgia, oamenii iau în serios animalele din şeptel. Cel puţin destul de serios încât fermierii le urează vacilor un An Nou fericit!

ANUL NOU 2018. Monede dulci în Bolivia: În Bolivia se pun monede în prăjituri şi oricine găseşte o monedă are noroc anul viitor.

ANUL NOU 2018. Găleţi cu apă în Puerto Rico: În unele părţi din Puerto Rico oamenii aruncă găleţi cu apă pe geam pentru a alunga spiritele rele.

ANUL NOU 2018. Clătite în Franţa: Francezilor le plac lucrurile simple şi delicioase. La fiecare An Nou, ei consumă un teanc de clătite.

ANUL NOU 2018. Valize cărate în Columbia: În Columbia, locuitorii poartă cu ei valize toată ziua, în speranţa de a avea un an plin de călătorii.

ANUL NOU 2018. Pudrare cu talc în Thailanda: În afară de aruncarea găleţilor cu apă unii pe alţii, în Thailanda, oamenii se murdăresc unii pe alţii cu talc gri.

ANUL NOU 2018. Noaptea în cimitir în Chile: În Chile, familiile petrec noaptea în compania celor dragi decedaţi, dormind în cimitir.

ANUL NOU 2018. Aruncare cu pâine în Irlanda: În Irlanda, oamenii lovesc pâine de pereţi, pentru a alunga spiritele rele.

ANUL NOU 2018. Aruncarea mobilei în Africa de Sud: În unele părţi din Africa de Sud, oamenii aruncă mobila pe geam.

ANUL NOU 2018. Trunchiuri de copaci în Siberia: Cum este de aşteptat, în Siberia oamenii sar în lacurile îngheţate, pe trunchiuri de copaci.

ANUL NOU 2018. Metal încins aruncat în apă, în Finlanda: În Finlanda, oamenii prezic anul care vine aruncând cositor topit într-o găleată cu apă şi interpretând forma rezultată.

ANUL NOU 2018. Arderea de efigii în Panama: În Panama, efigii ale tuturor celor faimoşi sunt arse, ca modalitate de a începe noul cu noroc.

ANUL NOU 2018. Primul sosit în Scoţia: În Scoţia, prima persoana care trece pragul unei case, în Noul An, trebuie să aducă un cadou norocos.

ANUL NOU 2018. Mâncând pentru prosperitate în Estonia: În Estonia, oamenii mănâncă de şapte ori pe zi, de Anul Nou, pentru a-şi asigura prosperitatea în Noul An.

Sursa: Realitatea.net

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad