Connect with us

Evenimente

VLĂSINEŞTI. Bărbat lovit de o maşină. Autorul şi victima erau în stare de ebrietate

Publicat

pe

 

La data de 24.12.2017, în jurul orei 21.00, un tânăr de 23 de ani, din comuna Vlăsineşti, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal D.C.14, pe raza satului Sârbi, com.Vlăsineşti, surprinde şi accidentează un bărbat de 40 ani, din localitate, care se deplasa neregulamentar pe partea dreaptă, în acelaşi sens de mers al autoturismului.

După impact, conducătorul auto conduce victima la domiciliul ei, fără a anunţa organele de poliţie despre producerea evenimentului.

La scurt timp, conducătorul auto a fost depistat, iar în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,26 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltată o mostră biologică de sânge, cea de a doua fiind refuzată.

De asemenea, pietonul a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 1,16 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost transportat la Spitalul Judeţean Botoşani, în vederea acordării îngrijilor medicale.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea ori modificarea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Distribuie pe:


© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )