Connect with us

PERFORMANŢĂ. 230 de medalii cucerite de Brilliant Taekwondo Botoşani în 2017

Published

on

În acest weekend, pe 17 decembrie s-a desfășurat Gala Festivă Brilliant, aflată la ediția a III-a și s-a desfășurat în Sala de Badminton a Clubului Sportiv Botoșani, organizată de conducerea Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club prin Denis-Paul MATEI – președinte; Iustin-Gabriel MANCIU – vicepreședinte; Jan-Pavel MATEI – secretar.
Gala a avut ca scop prezentarea bilanțului sportiv pe anul 2017, aceștia felicitând și premiind 46 de sportivi legitimați la Federația Română de Taekwondo WT la Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club pentru participarea și pentru rezultatele lor. Totodată, au fost menționați și sportivii începători ce urmează să debuteze în anul 2018, sportivi cu un potențial serios în obținerea rezultatelor notabile în disciplina olimpică – Taekwondo WT. Bilanțul general al medaliilor și trofeelor individuale ale sportivilor ajunge la un număr de 230, din care 82 medalii de aur, 65 medalii de argint, 73 medalii de bronz și 10 trofee individuale de “Cel mai bun sportiv”. Toate acestea au fost obținute la nivel național și internațional.

În acest cadru festiv, Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club a înmânat distincții colaboratorilor, sponsorilor și partenerilor ce i-au ajutat în descoperirea tinerelor talente și în procesul de dezvoltare a performanței sportive, cum ar fi :

– Clubul Sportiv Botoșani;

– Primăria Comunei Dumbrăveni;

– Direcția Județeană pentru Protecția Copilului Botoșani – Complex Cireșarii;

– Direcția Județeană pentru Sport și Tineret;

– Doamnei Daniela-Petronela LOZNEANU;

– S.C. Euroglass S.R.L.

– S.C. Electroenergetica S.R.L.

– S.C. Castilio S.R.L.

În cadrul acestei gale au fost premiați și managerul clubului, Nicoleta-Ana MATEI, dar și 2 instructori de bază ai clubului, Marian COJOCARIU și Eduard-George LOZNEANU.

Festivitatea s-a încheiat cu premierea Topului 10 de sportivi ai clubului, sportivii legitimați la Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club care au adus cele mai notabile rezultate naționale și internaționale în anul 2017 o grilă de calcul a Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club care diferențiază competițiile în funcție de importanța lor. Premianții sunt următorii:

– Locul I – Diana-Nicola MATEI (168 puncte)
– Locul II – Andreea-Gabriela IGNAT (117 puncte)
– Locul III – Andreea CORDUNEANU (95 puncte)
– Locul IV – Robert-Gabriel DÎRVARIU (94 puncte)
– Locul V – Mario-Alexandru TOFAN (91 puncte)
– Locul VI – Sidonia-Nicoleta PAVEL (84 puncte)
– Locul VII – Andrei-Alexandru ANDRUŞ (62 puncte)
– Locul VIII – George HOBJILĂ (54 puncte)
– Locul VIII – Mario-Alexandru COJOCARIU (54 puncte)
– Locul IX – Alberto-Andrei GANFIUC (53 puncte)
– Locul IX – Ana SĂNĂUȚANU (53 puncte)
– Locul IX – Vasile-Ionuț SÂRBU (53 puncte)
– Locul X – Alexandru-Cornel MAXIM (47 puncte)

După terminarea Galei Festive Brilliant, sportivii și staff-ul tehnic au pus în aplicare ca în fiecare an activitatea surpriză “Secret Santa”.

“Mă bucur că reușim să dovedim din nou că mooto-ul nostru este “Calitate, nu cantitate!”. Doresc să îi felicit pe toți sportivii care fac parte din marea Familie Brilliant pentru rezultatele obținute și totodată doresc să le mulțumesc tuturor colaboratorilor, sponsorilor și partenerilor, dar și părinților sportivilor pentru susținerea acordată. Fără susținerea acestora și a staff-ului tehnic nu am fi reușit să ajungem atât de sus în acest an. Sper ca anul 2018 să fie un an mult mai bun, politica Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club schimbându-se, astfel vom viza în principal competițiile internaționale pentru a pune umărul alături de alți colegi la ducerea Taekwondo-ului WT pe cele mai înalte trepte.” a declarat președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad