Connect with us

Olimpiu Moruţan e jucătorul FCSB-ului! Detaliile contractului şi reacţia lui Becali: “I-am urat ‘Sărbători fericite’ şi i-am spus că ne vedem anul viitor”

Published

on

Olimpiu Moruţan este, începând de joi, jucătorul FCSB-ului. Mijlocaşul ofensiv de 18 ani a venit la Bucureşti alături de impresarul său, Florin Vulturar, şi, din informaţiile ProSport, a semnat, în jurul orei 13:30, înţelegerea propusă de Gigi Becali.
Gigi Becali a confirmat informaţia oferită de ProSport: “Am vorbit cu băiatul şi a semnat. I-am zis că mă bucur, i-am urat ‘Sărbători fericite’ şi ne vedem anul viitor”, a spus, pentru Digi Sport, finanţatorul vicecampioanei despre fotbalistul care i-a fentat pe jurnaliştii care l-au aşteptat zadarnic ore bune în faţa sediului vicecampioanei. Pentru a nu fi “luat în primire”, Moruţan a preferat o altă intrare.

Telenovela transferului după care Gigi Becali “aleargă” de câteva luni s-a terminat în urmă cu puţin timp. Olimpiu Moruţan, mijlocaşul ofensiv de doar 18 ani, a mers la sediul vicecampioanei împreună cu omul care-i reprezintă interesele şi a semnat, alături de Valeriu Argăseală, contractul care-l leagă de FCSB pentru următorii cinci ani.

Aşa cum atât Becali, cât şi conducerea lui FC Botoşani au anunţat de mai multe zile, Moruţan va rămâne în Moldova până la finalul acestui sezon. FCSB va plăti 700.000 de euro, iar moldovenii s-au ales şi cu 20% dintr-un viitor transfer.

Pentru Moruţan, venirea la FCSB înseamnă un mare pas înainte din punct de vedere financiar. Dacă la Botoşani câştiga în jurul a 3.000 de euro lunar, vicecampioana României i-a oferit un contract de 120.000 de euro pe an (10.000 de euro pe lună), care va creşte cu câte 25.000 de euro în fiecare sezon petrecut de mijlocaş la clubul lui Gigi Becali.

Şahtior a încercat să-l “deturneze”

Deşi lucrurile erau clare de mai multe zile şi semnarea contractului devenise doar o chestiune de timp, Şahtior Doneţk a încercat să dea lovitura, miercuri noapte, când a trimis o ofertă pe numele lui Moruţan, susţine Florin Vulturar: “Într-adevăr, noaptea trecută am primit o ofertă foarte tentantă din punct de vedere financiar pentru jucător. Ea a venit din partea domnului Arcadie Zaporojanu, agentul care a mai transferat câţiva români la echipa respectivă. Totuşi, discutasem cu domnul Becali şi i-am dat cuvântul că o să venim azi la Bucureşti. Noi suntem ardeleni, iar cuvântul dat nu îl schimbăm”, a spus agentul lui Moruţan.

Sursa: Prosport.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad