Connect with us

Cultura

Concert MAGNIFIC cu Iris, Felicia Filip şi Filarmonica Botoşani GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

Botoşănenii au avut parte de un super spectacol de Crăciun, organizat de D.I.O.S Artist Resources Romania împreună cu Filarmonica de Stat Botoşani şi prezentat de Liviu Sorinel. Peste 50 de artişti au urcat pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor iar Cristi Minculescu şi soprana Felicia Filip i-au făcut pe sutele de botoşăneni prezenţi, să se ridice în picioare şi să aplaude minute în şir.
Interesul pentru acest spectacol a fost unul uriaş la Botoşani. Biletele s-au epuizat în doar 18 zile iar cei care au decis să vină la “MAGNIFICENT CHRISTMAS 2017” au făcut o alegere foarte bună.

În prima parte a spectacolului artiştii Filarmonicii din Botoşani, dirijaţi de maestrul Iulian Rusu, au interpretat de la vals până la cântece de Crăciun, i-au încântat pe spectatori cu melodii din show-urile lui Andre Rieu şi au acompaniat-o pe renumita soprană Felici Filip. În partea a doua a spectacolului, pe scenă şi-au făcut apariţia Cristi Minculescu, Valter Popa şi Doru Borobeică. Cei trei au interpretat împreună cu artiştii Filarmonicii Botoşani cele mai cunoscute piese ale trupei IRIS, printre care “Strada ta” şi “Floare de Iris”. La un moment dat, pe scenă a revenit soprana Felicia Filip care a interpretat împreună cu Cristi Minculescu melodiile “Baby”,  “Ultima toamnă” şi “De vei pleca” iar mulţi dintre spectatori s-au ridicat de pe scaune, au aprins lanternele telefoanelor şi au cântat alături de aceşti mari artişti. Spectacolul s-a încheiat cu o colindă cântată de Felicia Filip împreună cu sutele de oameni prezenţi în sală.

Vineri seară, de la ora 19.00, “MAGNIFICENT CHRISTMAS 2017” va avea loc la Casa de Cultură din Suceava.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad