Connect with us

Transport gratuit cu tramvaiul sau maxi-taxi doar pentru cei cu pensii mai mici de 1900 lei

Published

on

Executivul primăriei intenţioneze să limiteze subvenţiile acordate la transportul local cu tramvaiul sau maxi-taxi. Primarul Cătălin Flutur a propus ca din 2018 să primească abonamente subvenţionate doar cei care au pensii sub 1900 lei.
Propunerea vine pentru a face economii la bugetul local, un buget care se anunţă a fi mai mic decât în 2017. Edilul susţine că la ora actuală, subvenţia acordată de primărie la transportul local depăşeşte 5 milioane de lei anual.

“Încercăm să facem economie la subvenţia acordată pentru transportul public de călători. În momentul de faţă, absolut toţi pensionarii au gratuitate pe tramvai sau microbuz. Am făcut o analiză şi ne întrebăm dacă toţi circulă sau dacă au nevoie. Luând în calcul salariul minim pe economie de 1900 lei, fac o propunere ca acei pensionari care au pensie mai mare de 1900 lei să nu mai primească în mod gratuit abonamentul pe mijloacele de transport în comun. Subvenţia la transportul public este peste 5 milioane de lei”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad