Connect with us

Moruţan merge mâine la palat pentru a negocia cu Gigi Becali

Published

on

Conducătorii cluburilor FC Botoşani şi FC SB s-au înţeles în privinţa transferului lui Olimpiu Moruţan dar mai rămâne ca jucătorul să negocieze cu Gigi Becali. În cursul zilei de mâine, Moruţan împreună cu impresarul său vor merge să discute cu patronul FC SB.
Gigi Becali a anunţat deja că îi oferă un contract de 8.000 de euro lunar jucătorului în vârstă de 18 ani. Chiar dacă este un salariu mult mai mare decât la Botoşani, Moruţan încă ezită să semneze cu FC SB.

Nu ştiu încă, o să negociez şi eu cu FCSB şi vom vedea ce se întâmplă cu mine. Cluburile s-au înţeles, din câte am înţeles, dar trebuie să mă înţeleg şi eu. Deocamdată nu am vorbit cu nimeni de acolo. La finalul acestui an sau la început de ianuarie o să iau o decizie. O să văd şi ce oferte mai sunt. Interesul unui club ca Steaua mă onorează şi mă face să muncesc mai mult. O să vorbesc şi cu Golofca, să îmi spună cum e la Steaua“, a spus Moruţan, la microfonul Digi Sport.

După meciul de la Giurgiu, Moruţan nu a urcat în autocarul echipei pentru a reveni la Botoşani ci a plecat spre Bucureşti. La întâlnirea cu Becali va merge şi Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani. În cazul în care Moruţan se va înţelege cu patronul FC SB, mâine ar putea fi semnat transferul. Cert este că Moruţan va rămâne până în vară la Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad