Connect with us

FC Botoşani şi-a stabilit programul de pregătire. Reunirea pe 7 ianuarie, cantonament în Antalya şi patru meciuri amicale cu echipe din Rusia şi Bulgaria

Published

on

Jucătorii echipei FC Botoşani vor intra mâine în vacanţă şi urmează să revină la pregătire pe data de 7 ianuarie. Roman&Co se vor antrena doar patru zile în Botoşani după care vor pleca în Antalya, într-un stagiu de pregătire de două săptămâni.
Antrenorul Costel Enache deja ştie trei din cei patru adversari pe care FC Botoşani îi va avea în meciurile amicale din Turcia.

“Sâmbătă este ultima zi în care ne vedem în acest an. Venim, ne luăm la revedere, predăm echipamentul. Putem să ne luăm şi noi ceva amintiri din ăsta vechi pentru că ne-a adus noroc şi au fost momente bune. O să-mi ţin un tricou. Programul este stabilit. E o perioadă scurtă iar partea de organizare e decisivă. Reunirea va fi pe 7 ianuarie, 8-9 ianuarie vizita medicală, 11 ianuarie deplasarea spre Bucureşti iar pe 12 ianuarie plecăm în Antalya. Din patru meciuri programate, trei sunt deja asigurate. Vom juca cu Ludogoreţ, Baltika Kaliningrad (Liga2 Rusia) şi FC Tosno (Liga 1 Rusia)”, a spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad