Connect with us

Costel Enache vrea să-şi păstreze tot lotul. Nu se gândeşte la transferuri dar nici nu renunţă la jucători

Published

on

FC Botoşani va miza pe acelaşi lot de jucători şi în partea a doua a sezonului. Cel puţin asta este intenţia antrenorului principal Costel Enache. El nu intenţionează să renunţe la vreun jucător în această iarnă şi spune că ar putea pleca unul-doi jucători dacă vor exista oferte avantajoase pentru club.
În acelaşi timp, tehnicianul nici nu vrea să facă prea multe transferuri, el mizând pe omogenitatea lotului pe care îl are la dispoziţie.

“Sub nicio formă nu se pot discuta lucrurile până nu tragem o linie de analiză, până nu se termină jocul cu Astra. La capitolul veniri, am spus că în momentul de faţă lotul nostru este unul echilibrat. Factorul decisiv în exprimarea noastră a fost cel mental. Include şi relaţiile socio-umane, personale, legăturile sufleteşti create între jucători. Forţa grupului este mult mai importantă decât valoarea individuală. Dacă vom putea aduce un jucător care să ajute grupul, cu siguranţă o vom face. Sperăm să nu apară probleme de sănătate. Poate unii vor ajunge la un nivel mai înalt. Îmi doresc lucrul ăsta, m-aş bucura pentru fiecare dintre jucătoriimei să poată face pasul”, a spus Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad