Connect with us

Astra – FC Botoşani. C. Enache: “Vrem ca locul patru să rămână al nostru”

Published

on

FC Botoşani va avea o misiune foarte dificilă în ultimul meci oficial din 2017. Echipa lui Costel Enache întâlneşte în această seară, în deplasare, pe Astra Giurgiu, una din candidatele la un loc în play-off. Înaintea acestui meci, FC Botoşani este pe locul 4 cu 35 puncte iar Astra este pe 6 cu 34 puncte.
Botoşănenii au plecat la Giurgiu cu gândul de a obţine victoria şi de a face uitate meciurile cu Chiajna şi FC SB în care au pierdut la scor de neprezentare. În plus, ei vor să-şi ia revanşa după înfrângerea cu 3-1 de pe Municipal, din turul campionatului.

“Vrem ca locul patru să rămână al nostru. Este un loc pentru care ne-am luptat, am muncit, am suferit, au fost şi momente foarte grele. În acest campionat nu am văzut multe momente de slăbiciune. La modul general am arătat bine iar lucrul ăsta trebuie să-l confirmăm la Giurgiu. Ştim că nu o să ne fie uşor. Avem mai multe de pus la punct, o revanşă faţă de meciul tur, o revanşă faţă de noi, faţă de oamenii care cred în noi şi care ne apreciază. Avem o revanşă faţă de toată munca de până acum. Ar fi nedrept şi chiar dureros dacă nu reuşim să menţinem locul din clasament pentru care am luptat”, a declarat Costel Enache.

“Astra e o echipă organizată. Edi e un antrenor care mizează foarte mult pe organizarea jocului. Chiar mi se pare că o duce în extrem iar lucrul ăsta a făcut ca Astra să arate bine. Au şi ei slăbiciunile lor”, a mai afirmat antrenorul botoşănean.

Pentru acest ultim meci, Costel Enache nu se va putea baza pe mai mulţi jucători printre care şi căpitanul Răzvan Tincu. Vestea bună este că Fulop şi Cucu şi-au reluat antrenamentele şi vor putea reveni din primăvară.

“Sub nicio formă nu vor intra Cucu şi Fulop. Din punct de vedere medical ei sunt apţi pentru a face un antrenament. După luni de pauză, e imposibil în două-trei antrenamente… Ar fi şi inuman faţă de băieţi, i-am expune inutil. Pentru meciul cu Astra nu îl avem pe Răzvan Tincu, cumul de cartonaşe. Kuku are probleme medicale. Sunt inevitabile. Drumul e lung, apar cartonaşe, uzură, accidentări. Nu e un motiv de îngrijorare. Sunt lucruri pe care le aşteptăm şi trebuie să găsim soluţii”, a afirmat Costel Enache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad