Connect with us

Astra – FC Botoşani 2-1. FRAIERII CAMPIONATULUI. Au pierdut deşi au avut un om în plus 60 de minute

Published

on

După două înfrângeri consecutive cu scorul de 3-0, jucătorii FC Botoşani au plecat la Giurgiu cu gândul de a obţine minim un punct şi pentru a încheia anul pe loc de play-off. Socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea de la Giurgiu deoarece elevii lui Costel Enache nu au fost în stare să câştige deşi au avut un om în plus 60 de minute.
Gazdele au început mai bine şi a reuşit să deschidă repede scorul. În minutul 8, Ioniţă îi pasează lui Belu, Oaidă îl faultează pe jucătorul de la Astra iar arbitrul Horaţiu Feşnic arată punctul cu var. Ioniţă execută foarte bine lovitura de la 11 metri iar gazdele intră în avantaj. Astra rămâne în ofensivă iar Belu este aproape de a majora avantajul în minutul 14.

În minutul 30, Astra rămâne în 10 jucători. Abang primeşte roşu direct pentru un fault la Burcă. Deşi au avut un om în plus, botoşănenii nu au fost în stare să marcheze iar la pauză Astra era în avantaj.

După pauză, FC Botoşani a controlat jocul dar evoluţia elevilor lui Enache a fost una modestă. În minutul 61, Plamen Iliev, fostul portar al FC Botoşani, face o gafă incredibil după care îl faultează pe Roman în careu. Horaţiu Feşnic arată din nou punctul cu var. Mihai Roman execută şi marchează iar FC Botoşani reuşeşte să egaleze. În minutul 67, Miron putea aduce în avantaj pe FC Botoşani dar Iliev îşi salvează echipa. Două minute mai târziu, Ciaccheri are o mare şansă de gol dar nu este în stare să marcheze. Iliev îşi salvează încă o dată echipa la şutul lui Roman din minutul 73. Moruţan îşi încearcă şi el şutul dar Iliev scoate de sub bară.

În minutul 85, Astra dă lovitura pe contraatac. Defensiva botoşăneană gafează iar Belu marchează pentru 2-1. Partida se încheie cu victoria gazdelor care depăşesc în clasament pe FC Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad