Connect with us

Becali şi Iftime au bătut palma. Mai trebuie doar acceptul lui Moruţan. VEZI ce salariu i-a propus Becali

Published

on

Potrivit ProSport.ro, Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunţat că s-a înţeles cu FC Botoşani pentru a Olimpiu Moruţan (18 ani). Declaraţiile omului de afaceri vin în completarea lui Valeriu Iftime, omul cu banii din Moldova, care a spus, la rândul său, că cele două cluburi s-au înţeles.
“Moruţan, v-a spus domnul Iftime… Dacă domnul Iftime nu v-a spus suma, nu vă aşteptaţi de la mine să vă spun. Oferta i-am scris-o cu 700.000, după care am mai discutat ceva. Eu m-am înţeles cu Botoşaniului, numai, acum, am înţeles că el, băiatul, are un impresar care o să vedem ce vrea impresarul. Impresarul ce vrea, să joace la Botoşani, pe 1.000 de euro sau să joace la Steaua, pe opt, zece mii de euro?

Eu am zis, îi dau 8.000, că vreau eu să îi dau. Dar Iftime mi-a spus: «Da dom-le, băiatul a zis că vine. În perioada asta, până la vară, vrea să îi dau eu 4.000 şi tu patru». Aşa i-o fi băgat în cap impresarul”, a spus Becali la DigiSport.

Şi Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoşani, a confirmat înţelegerea dintre cele două cluburi. Într-o intervenţie telefonică avută mai devreme, Iftime a spus: ”A fost un dialog cu Gigi Becali. Suntem într-o zonă în care putem face transferul. Mai urmează să vorbescă Steaua cu jucătorul. Într-un fel, ne-am inţeles. Am vorbit cu Becali şi am ajuns la o înţelegere legată de suma de transfer. Sunt de acord cu ce îmi dă Steaua. Există procente lăsate. Rămâne în vară la Botoşani. Trebuie să joace. Avem sume legate de unde joacă, unde ajunge FCSB, legate de naţională”, a spus Iftime la DigiSport.

Sursa: Prosport.ro

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad